9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO persoană a încercat să introducă materiale pirotehnice pe Cluj Arena, înaintea meciului România - Danemarca

O persoană a încercat să introducă materiale pirotehnice pe Cluj Arena, înaintea meciului România – Danemarca

O persoană a încercat să introducă materiale pirotehnice pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, locul unde se va desfășura meciul dintre naționalele de fotbal ale României
și Danemarcei, duminică, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

”O informare din partea poliției anunță că a fost depistată deja o persoană care a încercat să introducă materiale pirotehnice în Cluj Arena, cu trei zile înaintea meciului. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal, iar controlul prealabil al forțelor de ordine a fost întărit”, se arată în comunicatul FRF.

În premieră pentru desfășurarea unui meci internațional organizat de Federația Română de Fotbal, la partida cu Danemarca de pe Cluj Arena vor fi folosiți câini-polițiști care detectează substanțele pirotehnice. Această măsură specială a fost luată în urma incidentelor de pe Arena Națională la meciul cu Polonia și care au avut drept consecință suspendarea stadionului pentru meciurile României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS