24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSRI caută la târgul de joburi "români talentați, care pot realiza ceva în țara lor"

SRI caută la târgul de joburi „români talentați, care pot realiza ceva în țara lor”

 

Serviciul Român de Informații (SRI) vrea să angajeze personal în cadrul târgului de joburi Angajatori de Top, care a început vineri, și caută „români talentați”, care își doresc o carieră inedită, a declarat, pentru Agerpres, Andrei Bala, unul dintre angajații SRI prezenți la standul instituției. Întrebat de ce SRI a ales acest mod de a recruta angajați, el a răspuns: „Ne dorim diversitate. Considerăm că este una dintre cheile pentru performanță și de aceea ne-am diversificat și noi metodele prin care căutăm oameni”.

„Credem că demersul nostru are beneficii în trei planuri: o dată pentru oamenii talentați care și-ar dori o carieră inedită, dar bazată pe performanță, al doilea plan este pentru SRI, care poate obține rezultate notabile din echipe formate cu astfel de oameni, iar un al treilea beneficiu ar putea fi chiar pentru România, în sensul în care încercăm să combatem fenomenul de ‘brain drain’, de migrare a inteligenței în afara țării”, a adăugat Andrei Bala.

De altfel, standul SRI era printre cele mai căutate la târg vineri dimineață, formându-se cozi încă de la primele ore.

În ceea ce privește numărul de joburi cu care a venit SRI la târg, Bala a arătat că nu este unul strict, ci depinde de calitatea celor care își depun CV-ul aici.

Joburile oferite de SRI în cadrul târgului sunt în domeniile informații-operațiuni, analiză de intelligence, IT&C, limbi străine, psihologie, juridic și antiterorism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS