24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateColiziune între două avioane uşoare în Canada, soldată cu un mort şi un rănit în stare gravă

Coliziune între două avioane uşoare în Canada, soldată cu un mort şi un rănit în stare gravă

Un pilot a murit, iar altul este în stare critică după ce două avioane uşoare au intrat în coliziune în aer la periferia oraşului canadian Montreal, un bărbat care probabil este imigrant român fiind martor la accident, relatează site-ul cotidianului Toronto Star, citat de Mediafax.
Cele două avioane, de tip Cessna 152, aparţinând companiei Cargair Ltd., s-au ciocnit în aer şi s-au prăbuşit vineri seară (sâmbătă dimineaţă, ora României), în apropierea Mall-ului „Promenades Saint-Bruno”, situat la periferia sudică a oraşului canadian Montreal.

Pilotul unuia dintre avioane a murit, iar al doilea este în stare critică. Alte două persoane au fost în stare de şoc.

Incidentul este investigat de Biroul canadian pentru Siguranţa Transporturilor (TSBC). Unul dintre avioane s-a prăbuşit pe teresa mall-ului, iar al doilea în parcarea centrului comercial. Un bărbat care probabil este un imigrant de origine română a povestit că a auzit o bubuitură puternică şi ţipete, după care a văzut resturi ale avioanelor împrăştiate la sol.

Potrivit Poliţiei din distictul Longueuil, în cele două avioane se aflau doar piloţii, în vârstă de 21, respectiv 23 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS