17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDeputatului PSD Cătălin Rădulescu i-a fost suspendat dreptul de a deţine arme

Deputatului PSD Cătălin Rădulescu i-a fost suspendat dreptul de a deţine arme

Poliţiştii din Argeş au verificat armele deţinute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu, l-au audiat şi au decis, vineri, să îi suspende dreptul de a le deţine, după ce acesta a declarat că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească, informează gandul.info.

Parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu a fost audiat, vineri, la sediul Poliţiei Argeş, dar la ieşire nu a făcut declaraţii, ieşind pe uşa din spate. În urma declaraţiilor făcute în faţa poliţiştilor, aceştia au mers la domiciliul parlamentarului, au verificat armele şi au decis să îi suspende dreptul de a le deţine .

Într-un interviu, Cătălin Rădulescu a spus că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou. Totodată el a criticat protestatarii din Piaţa Victoriei.

Întrebat de acuzaţiile sale la adresa protestatarilor, deputatul a declarat că „Eu am spus, treaba lor să iasă, numai că s-a terminat acest protest, oamenii stau într-un loc, neautorizaţi, ocupă o piaţă şi întrebarea mea era ce facem noi ceilalţi dacă vrem să ieşim în Piaţa Victoriei. De exemplu, eu să mă duc ca medic să lupt pentru dreptul oamenilor care au cancer. Nu să ocupi o piaţă, un loc, neautorizat, zile întregi”, a declarat parlamentarul.

Parlamentarul a declarat că a făcut şi o plângere penală după ce a primit nu mai puţin de 150 de ameninţări cu moartea pentru că a susţinut că protestatarii trebuie să fie alungaţi cu tunurile cu apă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS