12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrinşi conducând cu peste 180 km/h pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva

Prinşi conducând cu peste 180 km/h pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, ieri, alte două persoane care conduceau autoturismele cu viteza de 182 km/h, respectiv 183 km/h, pe Autostrada A1.
Cele două persoane au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi de 2.900 de lei, totodată, fiindu-le reţinute permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Ieri., în jurul orei 17.00, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, două persoane, conducând cu viteză excesivă. Prima persoană, o femeie, de 42 de ani, din Petroșani, a fost depistată la kilometrul 333 al autostrăzii, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 182 km/h.
A doua persoană, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din București, a fost depistat la kilometrul 342 al autostrăzii, în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 183 km/h.
Cei doi au fost surprinși cu ajutorul aparatului radar montat pe o autospecială neinscripţionată.
Poliţiştii i-au sancţionat cu amendă în valoare de 2.900 de lei pe fiecare, iar, ca măsură complementară, le-au reţinut permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS