11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProtest împotriva proiectului legii graţierii anunţat duminică în faţa Parlamentului

Protest împotriva proiectului legii graţierii anunţat duminică în faţa Parlamentului

Un nou protest împotriva proiectului de lege privind graţierea, aflat în dezbatere in Parlament, este anunţat duminică seara în Bucuresti, pe pagina de Facebook Coruptia Ucide. Un protest împotriva legii graţierii este anunţat duminică şi la Timişoara, începând cu ora 18.00, în Piaţa Sfântul Gheorghe, de unde se va pleca în marş spre Piaţa Victoriei, „iar mai departe probabil pe un traseu”, anunţă organizatorii, pe Facebook.

Manifestaţia se mută săptămâna această din Piaţa Victoriei în faţa Casei Poporului. „OUG 13 revine pe filiera parlamentară. PSD intenţionează să graţieze faptele de corupţie. Este esenţa prescurtată a amendamentelor propuse de senatorul PSD Şerban Nicolae”, arată organizatorii, pe pagină de Facebook a evenimentului.
Protestul din Capitală, anunţat sub titlul „Stop Joc. În Democraţie, Corupţii Stau La Puşcărie” este programat începând cu ora 18:00, în faţă Casei Poporului.
„De ce? OUG 13 revine pe filiera parlamentară. PSD intenţionează să graţieze faptele de corupţie. Este esenţă prescurtată a amendamentelor propuse de senatorul PSD Şerban Nicolae. Vrei alt Motiv ? România o să între în faliment, pe modelul Greciei. Ministrul Municii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că salariile bugetarilor mai mici de 4.000 de lei se vor dubla. Pentru cei care nu sunt convinşi că trebuie: Şerban Nicolae propune graţierea corupţilor. Tot el ne numeşte proşti şi excesiv de ticăloşi> pentru că nu suntem de acord cu el. În parlament se afirmă că stoparea atentatului din data de 18 ianuarie plănuit de PSD+ALDE (adică împiedicarea guvernului de a adopta cele 2 ordonanţe) este un abuz de putere al preşedintelui. Tudor Ciuhodaru propune pedeapsa cu până la 3 ani închisoare pentru cei care protestează! Nu vă lăsaţi păcăliţi de declaraţiile membrilor PSD că nu susţin o iniţiativa sau alta. Deja ştim cu toţii cât sunt de mincinoşi şi parşivi. Este suficient? #rezist #refuz”, se arată pe pagină de Facebook a evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS