Procurorul general al SUA se recuză din ancheta FBI privind legăturile administraţiei Trump cu Rusia

jeff-sessions-79859861103fc863

Procurorul general al SUA a anunţat că se recuză din ancheta FBI privind legăturile campaniei şi administraţiei Trump cu Rusia.

Jeff Sessions a avut anul trecut două întâlniri cu amabsadorul rus, despre care a minţit sub jurământ în faţa senatorilor. Liderii democraţi i-au cerut demisia. Casa Albă îl apără şi spune că acele discuţii nu au avut nivio legătură cu campania electorală.

Potrivit Departamentului de Justiţie, cele două întâlniri au avut loc  în iulie şi septembrie, în plină campanie electorală pentru prezidenţiale.


Sessions era atunci senator în cadrul Comisiei pentru forţele armate şi afirmă că a avut întâlniri similare cu alţi 25 de diplomaţi.

“Nu am avut întâlniri cu ruşii sau cu altcineva pentru a discuta chestiuni legate de campania electorală, iar aceste acuzaţii mi se par incredibile şi sunt total false”.Comenteaza acum

Alte stiri

6 august 2015

Finanţele Publice organizează întâlniri cu oamenii de afaceri

Pentru îmbunătăţirea parteneriatului contribuabili-administraţia fiscală şi pentru aplicarea unitară a prevederilor legislaţiei fiscale privind impozitele, taxele şi contribuţiile sociale datorate bugetului general consolidat, Administraţia ...

Sumarul ediției de vineri, 3 martie 2017

Top