12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCetăţeni germani declaraţi indezirabili, îndepărtaţi de pe teritoriul României

Cetăţeni germani declaraţi indezirabili, îndepărtaţi de pe teritoriul României

Poliţiştii de imigrări au depistat doi cetăţeni germani, declaraţi indezirabili. Aceştia au fost îndepărtaţi de pe teritoriul României, pe numele lor fiind instituite consemne de nepermitere a intrării în ţara noastră, pe o perioadă de 10 ani.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Cluj, împreună cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Cluj – Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au desfăşurat, ieri, o acţiune în scopul identificării şi depistării a doi cetăţeni germani, declaraţi indezirabili pe teritoriul României pentru o perioadă de 10 ani de către Curtea de Apel Bucureşti.
Poliţiştii au depistat cele două persoane, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 23 de ani, respectiv 21 de ani, pe raza municipiului Cluj-Napoca. Ulterior, în aplicarea sentinţelor instanţei de judecată, poliţiştii de imigrări au îndepărtat sub escortă, cele două persoane, de pe teritoriul ţării noastre. La ieşirea din ţară, pe numele acestora au fost instituite consemne nominale de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă de 10 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS