16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSUA: Cel puţin patru persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-un cartier de locuințe

SUA: Cel puţin patru persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-un cartier de locuințe

Patru persoane au murit luni după ce un avion de mici dimensiuni, de tip Cessna 310, s-a prăbușit într-un cartier rezidențial din orașul Riverside, în statul american California, a declarat presei șeful pompierilor locali, Michael Moore, potrivit DPA.
Nu este clar deocamdată dacă victimele sunt dintre cele cinci persoane aflate la bord sau din cele două case lovite de avion, a spus el. Totuși, s-a confirmat că o persoană de la sol se numără printre victime. Moore a mai spus că, potrivit primelor informații, la bordul avionului s-ar fi aflat o familie, doi adulți și trei adolescenți, care fuseseră în Anaheim pentru un concurs de majorete la Disneyland. Avionul tocmai decolase de pe aeroportul Riverside, la circa 100 de km est de Los Angeles, și se îndrepta spre San Jose.
O adolescentă a fost aruncată din avion și primește îngrijiri medicale la spital, fiind rănită ușor, a mai spus șeful pompierilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS