8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinci români, victimele incidentului rutier din Londra

Cinci români, victimele incidentului rutier din Londra

Ministerul Afacerilor Externe a obţinut confirmarea că 4 persone de cetăţenie română sunt internate, între care una în stare critică, în urma incidentul rutier produs în capitala Marii Britanii. O a cincea nu a avut nevoie de spitalizare. Un şofer beat a intrat cu maşina într-o mulţime. Anchetatorii spun că bărbatul nu ar avea legături cu terorismul.
Reprezentanţii misiunii diplomatice române au făcut demersuri pentru anunţa familiile victimelor. Daily Mail scria că toţi cei 5 sunt angajaţi români ai unei spălătorii de maşini din apropiere.

Una dintre victime, în vârstă de 25 de ani, este în stare critică, alte două, o femeie de 35 de ani, şi un bărbat de 25 de ani, au suferit răni serioase, potrivit dailymail. co.uk.

O înregistrare video arată cum oamenii aflaţi în zonă aleargă să ofere sprijin victimelor.

Shocking footage has emerged of the moments after pedestrians were knocked over by a car

Două alte victime, de 36 şi 46 de ani, au suferit răni care nu le-a pus viaţa în pericol. Şi şoferul a suferit leziuni şi a fost transportat la un spital din sudul Londrei.

Colin Liddell, de 29 de ani, martor ocular al incidentului, a declarat că maşina a întorsîn intersecţie, iar şoferul a apăsat pedala accelaraţiei până la podea şi a lovit grupul muncitorilor de la spălătorie înainte a se opri în zid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS