6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTutuianu: La următoarea şedinţă a comisiei SRI vom discuta existenţa unui protocol DNA-SRI

Tutuianu: La următoarea şedinţă a comisiei SRI vom discuta existenţa unui protocol DNA-SRI

Presedintele Comisiei parlamentare de control asupra activitatii SRI, senatorul PSD Adrian Tutuianu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca in urmatoarea sedinta a comisiei va discuta despre „cum” va fi abordat subiectul aparut in spatiul public legat de existenta unui protocol DNA-SRI, informeaza HotNews.ro. ”Vom discuta, saptamana viitoare am sedinta la comisia parlamentara, cu mai multe subiecte, si vom discuta cum abordam si aceste lucruri”, a spus Tutuianu.
Intrebat de jurnalisti ce vor discuta concret membrii comisiei despre acest protocol, Tutuianu a tinut sa precizeze: ”Vom discuta cum abordam aceste lucruri, am fost atent la formulare, am vazut ca se poate interpreta gresit”.
El a adaugat ca nu poate oferi prea multe detalii, fiind vorba de documente clasificate. Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) ar trebui sa fie cel mai interesat de analiza acestor protocoale, a precizat Tutuianu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS