10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRaluca Turcan: Dragnea promite ca Ceauşescu de la balcon

Raluca Turcan: Dragnea promite ca Ceauşescu de la balcon

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat luni că liderul PSD, Liviu Dragnea, promite precum „Nicolae Ceaușescu de la balcon” majorarea salariilor primarilor, context în care ea a cerut discutarea în regim de urgență a ordonanței referitoare la salariile demnitarilor, informează Agerpres.

„Astăzi am asistat la încă un moment al ipocriziei maxime din partea domnului Dragnea. L-am văzut în fața aleșilor locali, a oamenilor care duc greul deciziilor din comunitățile locale, unde de cele mai multe ori trebuie să facă față cu bani puțini unor răspunderi foarte mari, dezamăgindu-i cu creșterea salariilor. L-am văzut precum Ceaușescu de la balcon promițând majorarea salariilor primarilor. De ce spunem că este o ipocrizie? Pentru că PNL a pus pe masa PSD și a domnului Dragnea, cu mai mult timp în urmă, soluția de a majora salariile primarilor și a președinților de CJ. Pentru a fi feriți de faptele de corupție, pentru a fi motivați să gestioneze eficient soarta comunităților locale, primarii și președinții de CJ trebuie să fie și salarizați corespunzător”, a declarat Turcan, la Parlament, după ședința Comisiei de unificare a PNL.

Ea a spus că PNL solicită PSD discutarea în regim de urgență a ordonanței privind salariile demnitarilor.

„Le cerem celor din PSD și în special domnului Dragnea să renunțe la această ipocrizie și să pună în regim de urgență pe ordinea de zi a Camerei Deputaților ordonanța privind salariile demnitarilor, unde PNL a depus amendamente pentru creșterea salariilor primarilor și președinților de CJ. Vrem să îl vedem pe domnul Dragnea foarte clar: susține sau nu susține creșterea acestor salarii? Are posibilitatea, prin forță politică, prin decizie politică, să nu îi mai amăgească nici pe primari, nici pe președinții de CJ”, a afirmat Raluca Turcan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS