22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFostul amiral Bob Harward refuză oferta pentru funcţia de consilier SUA pentru Siguranţa Naţională

Fostul amiral Bob Harward refuză oferta pentru funcţia de consilier SUA pentru Siguranţa Naţională

Amiralul în retragere Bob Harward a refuzat oferta preşedintelui american de a ocupa funcţia de consilier pentru Siguranţa Naţională, în locul lui Michael Flynn, care a demisionat la cererea lui Donald Trump, relatează site-ul postului CNN, citat de Mediafax.

Casa Albă a anunţat după demisia lui Flynn că general-locotenentul Joseph Keith Kellogg a fost numit consilier interimar pentru securitate naţională. Întrebat dacă există vreun candidat pentru această funcţie, un oficial de la Casa Albă a declarat pentru CNN: „Nu, din câte ştiu eu”. „Având în vedere că mă aflu în retragere, am ocazia de a mă ocupa de probleme financiare şi de familie, aspect care ar fi fost o provocare dacă aş fi coupat aceastsă funcţie”, a spus Harward. „Această funcţie presupune o concentrare de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână şi angajamentul de a-ţi îndeplini atribuţiile corect. La momentul actul nu îmi pot asuma un asemenea angajament”, a mai precizat el.
Un prieten al lui Harward a spus că acesta este reticent în a accepta funcţia deoarece Casa Albă pare un mediu haotic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS