14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu într-un bloc din Slatina, 30 de persoane au părăsit apartamentele

Incendiu într-un bloc din Slatina, 30 de persoane au părăsit apartamentele

Pompierii au fost anunțați duminică-seara, în jurul orei 18,00, că un incendiu a izbucnit într-un bloc de pe strada Văilor din municipiul Slatina, județul Olt. Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că la parterul blocului 17 de pe strada Văilor, pe casa scării, ard mai multe obiecte de mobilier depozitate chiar sub cele 19 contoare de curent electric. Cel mai probabil incendiul ar fi izbucnit de la o țigară aruncată la întâmplare pe mobila depozitată acolo de unul dintre locatari.
Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoplatformă pentru intervenție şi salvări de la înălțime şi un echipaj SMURD, din cadrul Detaşamentului Slatina, s-au deplasat în cel mai scurt timp la fața locului.
30 de persoane, 25 de adulți și cinci copii, erau deja afară din locuință la sosirea pompierilor, una dintre acestea având nevoie de asistență medicală, pentru că a făcut atac de panică. Nouă din cele 19 contoare au ars, la acest moment o echipă a furnizorului de electricitate fiind la fața locului, pentru a stabili ce e de făcut.  Apartamentele sunt, deocamdată, debranșate de la rețea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS