11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident cu trei răniți în Craiova

Accident cu trei răniți în Craiova

  Azi noapte, în jurul orei 01.45, P.Condel, 39 de ani, din comuna Gogoşu,  județul Mehedinţi în timp ce conducea un autoturism, pe bld. Ştirbei Vodă din Craiova, ajuns la intersecția cu strada Siretului, pe fondul vitezei a intrat în coliziune cu autoturism condus de B. Ecaterina, 29 de ani, din Craiova care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a trei craiovence, respectiv a  conducătoarei auto și a două pasagere din același autoturism.
După producerea accidentului P.Condel a părăsit locul accidentului, fără acordul ofițerilor poliţiei rutiere, întorcându-se la fața locului la ora 02.30. De asemenea, din investigații a rezultat faptul că acesta avea permisul de conducere reţinut, iar la testarea cu aparatul alcool-test a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii rutieri au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, conducere cu permis suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS