10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA zecea zi de proteste în Piaţa Victoriei: 5.000 de persoane au manifestat la Guvern -"Vrem să muncim, nu să va păzim"

A zecea zi de proteste în Piaţa Victoriei: 5.000 de persoane au manifestat la Guvern -„Vrem să muncim, nu să va păzim”

Aproximativ 5.000 de persoane au participat joi seară la protestul antiguvernamental din Piaţă Victoriei, scrie Hotnews. A fost a zecea zi consecutivă în care oamenii au ieşit în stradă în Capitală pentru a protesta împotriva Cabinetului Grindeanu, ei strigând „Jos Guvernul”, „Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu!”, „Altă întrebare? Altă guvernare”, dar şi obişnuitele scandări „PSD, ciumă roşie”, „Hoţii”, „DNA să vină să va ia”.

Manifestanţii au afişat pancarte cu mesaje precum „Demisia! Nu putem stă să va păzim noapte de noapte!” sau „Grindeanu, du-te după Iordache!”, iar în Piaţă a fost desfăşurat şi un banner uriaş, cu textul: „Respectăm votul dat. Cerem guvern nou, competent şi curat”. Şi în această seară au fost proiecţii laser, pe clădirea BRD, cu hashtag-urile #Continuăm, #Rezist, #Exist, #Demisia etc. De asemenea, la fiecare ora fixă, manifestanţii au aprins la unison luminile telefoanelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS