10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProtest la Cotroceni. Manifestanţi aduşi cu microbuze înmatriculate în Dolj

Protest la Cotroceni. Manifestanţi aduşi cu microbuze înmatriculate în Dolj

Aproximativ 2.000 de persoane protestează, în faţa Palatului Cotroceni faţă de preşedintele Klaus Iohannis. Oamenii scandează împotriva şefului statului şi a DNA. Mai mulţi manifestanţi au fost aduşi la protest cu microbuze înmatriculate în judeţul Dolj, informează Digi 24.ro, citând News.ro.

Circulaţia în dreptul platoului oficial din faţa palatului Cotroceni a fost oprită de poliţişti, artele Eroii Sanitari şi strada Gheorghe Marinescu fiind blocate. Manifestanţii strigă împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, cer demisia acestuia, dar au şi mesaje împotriva DNA.

O parte a manifestanţilor au fost aduşi la Palatul Cotroceni cu microbuze înmatriculate în judeţul Dolj, ei fiind surprinşi de jurnalişti atunci când au coborât din maşini şi s-au alăturat celorlalţi participanţi.

Protestatarii scandează: „Iohannis, nu uita, România nu-i a ta”, „Mincinosule, renunţă la imunitate”, „Jos labele de pe votul meu”, „Iohannis, hoţul şi criminalul ţării”, „Ne este ruşine cu acest preşedinte”, „DNA, fără cucuvea” şi „Cuveaua Iohannis şi ai lui şi-au găsit beleaua”. Oamneii au şi pancarte scrise în limba germană, cu mesajul: „Iohannis, eşti o ruşine pentru ţară”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS