15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat din Dolj a fost arestat pentru comiterea a nouă fapte penale

Un bărbat din Dolj a fost arestat pentru comiterea a nouă fapte penale

Polițiștii au introdus în arestul inspectoratului, pentru o perioadă de 30 de zile, un bărbat din localitatea Seaca de Pădure, Dolj cercetat pentru comiterea a opt fapte penale, procurorii reținând în sarcina acestuia și o faptă de ultraj, faptele fiind cominse în perioada august 2016 – februarie 2017.
S.IONEL, a fost reținut pentru comitera a doua infrațiuni de lovire sau alte violențe, doua infracțiuni de distrugere, doua infracțiuni de amenințare și o infracțiune de violare de domiciliu.

De asemenea, în data de 03.02.2017, în urma analizarii materialului probator, un  procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova s-a sesizat din oficiu și cu privire la săvârșirea, de către S.IONEL de 36 de ani, a infracțiunii de ultraj, sub forma amenintarii, comisă  asupra unui agent principal din cadrul Postului de poliție Seaca de Pădure în timp ce acesta efectua, împreună cu ceilalți colegi, activități de cercetare penală.
Fațăde suspectul în vârstă de 36 de ani, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore pe bază de ordonananta, iar ulterior, în data de 04.02.2017, magistrații Judecătoriei Craiova au luat măsura arestarii preventive pentru o perioadă de 30 de zile. În aceiași cauză mai sunt cercetate alte trei persoane.
 


 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS