11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-a reluat furnizarea căldurii pentru Spitalul de Urgență Craiova și câteva asociații de proprietari din 1 Mai

S-a reluat furnizarea căldurii pentru Spitalul de Urgență Craiova și câteva asociații de proprietari din 1 Mai

 

 

 

Reprezentanții CEO revin cu amănunte privind avaria pordusă la una dintre conductele magistrale din cartierul 1 Mai. Aceștia au precizat că la acest moment a fost pornit PT4 din cartierul 1 Mai și beneficiază de căldură Asociația 4-1 Mai, Asociația de proprietari Victor Papilian, Asociația Dr.Dimitrie Gerota, Asociația bloc K1 și Bloc K2. A fost pornit și  PT care deservește Spitalul Județean de Urgență Craiova și PT Mântuleasa. Acesta din urmă furnizează agent termic blocurilor din Asociația de proprietari 15 și 16 din cartierul 1 Mai. „La această oră sunt pornite trei puncte termice PT 4, PT Mântuleasa și PT care deservește Spitalul. Din păcate pentru celelalte blocuri nu avem veștifoarte bune. Canalele sunt inundate și încă mai scoatem apa pentru a putea ajunge la spărtura din conducta magistrală. Lucrările vor continua pe timpul acestei nopți și în 1 Mai, dar și la avaria din Rovine. Cauzele avariilor sunt vechimea și condițiile de mediu în care stau aceste conducte, cum ar fi umiditatea ridicată în zona cartierului 1 Mai”, a spus Dan Vasile, directorul CEO, Sucursala II Craiova.

Reamintim, în cursul zilei de duminică s-au produs două avarii la rețelele de transport agent termic primar, aparținând CEO. Una dintre avarii s-a produs la o conductă magistrală din cartierul 1 Mai, cea de-a doua la o conductă de transport din cartierul Rovine. Din această cauză mii de craioveni au rămas în frig și fără apă caldă.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS