9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎn arest pentru furturi din buzunare

În arest pentru furturi din buzunare

 
vlcsnap-2017-02-03-22h32m11s325
 
 
      Polițiștii craioveni au dispus  reținerea pentru 24 de ore a unui craiovean bănuit de comiterea mai multor furturi din buzunare. Acesta  a fost prins în flagrant în timp ce sustrăgea un telefon mobil din buzunarul unui bărbat, de către
 polițiștii craioveni pe linia prevenirii și combaterii furturilor din genți și buzunare.
          Mai exact, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale i-au prins în flagrant pe P.MARIAN, 32 de ani și C.CRISTINA, 25 de ani, ambii din Craiova în timp ce aceștia sustrăgeau un telefon mobil din buzunarul lui B.DAN, de 51 ani, din comuna Redea, județul Olt, care se afla la cumpărături în incinta unui hypermarket  din Craiova.
Astfel, telefonul mobil, în valoare de 2.500 lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru furt calificat.
Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul este autorul a încă două furturi, cu același mod de operare, respectiv profitând de neatenția persoanelor vătămate, care se aflau la cumpărături, le-a sustras telefoanele mobile din buzunare, fapte comise în ultimele două săptămâni.
Polițiștii craioveni l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj, iar în cursul zilei de ieri magistrații Judecătoriei Craiova au emis mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 zile.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS