11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNoi proteste împotriva legii amnistiei și grațierii se pregătesc deja pentru duminică, 29 ianuarie

Noi proteste împotriva legii amnistiei și grațierii se pregătesc deja pentru duminică, 29 ianuarie

Noi proteste sunt anunțate deja pentru duminică, 29 ianuarie, împotriva amnistiei și grațierii, dar și împotriva PSD și ALDE, partide care au pregătit, pe ascuns, cele două proiecte de Ordonanță de Urgență. După cum informează b1.ro, de această dată, însă, vizate sunt și Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) și televiziunile care au manipulat și au prezentat trunchiat manifestațiile de duminică seară.

Pe pagina de Facebook special creată pentru evenimentul din 29 ianuarie, CNA și respectivele televiziuni au fost anunțate că vor fi vizitate: ”Aseara am avut parte de un protest frumos si civilizat, unde peste 28.000 de oameni din Bucuresti au spus clar ca nu doresc amnistia si gratierea. Tot ieri am observat ca unele televiziuni manipuleaza fara rusine, iar CNA-ul nu isi face treaba. Este momentul sa ii vizitam”.

Toți cei interesați să participe sunt așteptați pe 29 ianuarie, în Piața Universității, de la ora 17.00. Marșul va începe de la ora 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS