16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateZonele din Craiova unde avaria de la CEO nu a afectat furnizarea căldurii

Zonele din Craiova unde avaria de la CEO nu a afectat furnizarea căldurii

La acest moment, în Craiova beneficiază de căldură doar blocurile care sunt racordate la centralele termice de cartier și cele de bloc. În Craiova sunt 16 CT de cartier și 36 CT de bloc. „Nu furnizăm căldură asociațiilor de proprietari care sunt arondate punctelor termice şi care la acest moment sunt afectate de avaria de la Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrael II Craiova. În schimb, furnizăm căldură prin centralele termice, unde putem prepara singuri agentul termic”, a precizat Dan Magla, directorul SC Termo Craiova SRL.

Astfel de centrale se găsesc în cartierul 1 Mai – CT 5, CT6, în cartierul Calea București – CT6, în zona centrală – CT Casa Albă, CT Romarta, CT 113 apartamente, CT IJK, CT 97 de apartamente, CT 150 apartamente, CT 156 apartamente. De asemenea mai sunt deservite de centrale termice blocuri din zona străzilor Amaradiei, strada Constantin Brâncuși și strada Ștefan cel Mare. La acestea se adaugă blocurile ANL din zona Potelu și Craiovița Nouă.

Restul populației nu beneficiază nici la acest moment de căldură, din cauza unei avarii produse la unul dintre cazanele care furnizează agent termic către SC Termo Craiova SRL. Reprezentanții Complexului au precizat că furnizarea căldurii se va relua în cursul acestei seri, în jurul orei 19.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS