14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStatistică: Şapte persoane au murit în 2017 în urma unor incendii

Statistică: Şapte persoane au murit în 2017 în urma unor incendii

Un incendiu a izbucnit în noaptea de 21 spre 22 ianuarie 2017 la o casă din localitatea timişeană Sânpetru Mare, o fetiţă de doi ani pierzându-şi viaţa. ”Incendiul a pornit, cel mai probabil, de la o veioză defectă din locuinţa respectivă”, au declarat reprezentanţi ai ISU Banat, potrivit Agerpres. Conform acestora, la faţa locului au intervenit pompieri de la Sânnicolau Mare cu mai multe autospeciale, fiind prezente şi echipaje ale Ambulanţei.

În prima lună a anului 2017, şapte persoane au decedat în urma unor incendii, dintre care şi un copil. Iată cronologia acestor evenimente, potrivit Agerpres:

21 ianuarie 2017: Un bărbat în vârstă de 84 de ani din localitatea Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, a murit, trupul lui fiind găsit carbonizat, după ce în casa în care locuia a izbucnit un incendiu. Potrivit primelor indicii, incendiul ar fi pornit de la o sobă.

20 ianuarie 2017: O femeie de 89 de ani a fost găsită moartă în locuinţa sa din centrul Craiovei, de către pompierii care au venit să stingă incendiul izbucnit la gospodăria femeii.

19 ianuarie 2017: O femeie de 72 de ani a decedat în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul său din municipiul Carei.

18 ianuarie 2017: Un bărbat din localitatea Letea Veche a decedat în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa, cel mai probabil acesta fiind intoxicat cu monoxid de carbon.

9 ianuarie 2017: Un bărbat din comuna prahoveană Gorgota a murit într-un incendiu care a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sobă.

1 ianuarie 2017: O femeie a murit, iar un copil de zece ani a fost grav rănit în urma unui incendiu care a izbucnit la un apartament dintr-un bloc de pe strada Dristorului din Capitală.

Totodată, pe 21 ianuarie 2017, patru case şi anexele acestora din zona Apărătorii Patriei (Bucureşti) au luat foc, fără să se înregistreze însă victime omeneşti. Incendiul s-a extins pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS