11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Un nou protest împotriva legii amnistiei şi graţierii

Craiova: Un nou protest împotriva legii amnistiei şi graţierii

Craiovenii vor ieşi din nou în stradă pentru a protesta împotriva legii amnistiei şi graţierii. Mitingul va avea loc astăzi, de la ora 17.00, în piaţa „Mihai Viteazu” din centrul municipiului. Un protest similar a avut loc în Bănie şi în data de 18 ianuarie.

Proteste sunt anunţate şi în Bucureşti şi alte oraşe din ţară, cum ar fi Cluj, Braşov, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Piatra Neamţ, Baia Mare, Suceava şi Satu Mare, potrivit hotnews.ro. Sursa citată mai menţionează că trei proteste sunt anunţate şi în afara ţării: în faţa Ambasadei României la Paris, în faţa Ambasadei din Copenhaga şi în Piaţa Publică din Haugesund (Norvegia).

„Pastram ca revendicare demisia ministrului Justitiei si a sefilor partidelor guvernamentale PSD si ALDE”, spun organizatorii protestului, care sustin ca ar mai trebui ceruta demisia ministrului Sanatatii, pentru anularea reformelor din domeniul pe care il administreaza, precum si demisia presedintelui CNA, pentru „lipsa de reactie la manipulari care devin din ce in ce mai agresive si pentru subordonarea politica”. „Nu-l uitam pe Ciorbea”, spun organizatorii, potrivit hotnews.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS