21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdministrația Prezidențială: Președintele Iohannis a discutat cu Florian Coldea

Administrația Prezidențială: Președintele Iohannis a discutat cu Florian Coldea

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Mădălina Doborvolschi, a confirmat vineri că a existat o discuţie recentă între preşedintele Klaus Iohannis şi adjunctul directorului SRI, Florian Coldea.
Aceasta a declarat apoi că nu deţine detalii privind conţinutul aceste întâlniri care a avut loc la Palatul Cotroceni, la iniţiativa preşedintelui.
Mădălina Dobrovolschi a mai spus că discuţia preşedintelui cu Florian Coldea a avut loc joi.
„Confirm că preşedintele l-a chemat la Palatul Cotroceni pe Florian Coldea şi a existat o discuţie cu acesta. Alte comentarii despre conţinutul discuţiei nu voi face”, a spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis.
Atribuțiile lui Florian Coldea au fost preluate de directorul SRI, Eduard Hellvig.
Întrebată dacă președintele Klaus Iohannis a cerut informații de la instituțiile abilitate în legătură cu dispariția lui Sebastian Ghiță, persoana care a dezvăluit legăturile sale apropiate cu Florian Coldea, Mădalina Dobrovolschi a declarat că șeful statului deține informațiile necesare.
Numele lui Florian Coldea a fost vehiculat de mai mulţi oameni politici în legătură cu diverse numiri în funcţie sau cu acţiuni ale justiţiei. Printre cei care l-au invocat pe Coldea s-au numărat Elena Udrea, Traian Băsescu şi, recent, Sebastian Ghiţă, care l-a menţionat în fiecare dintre cele şapte apariţii ale sale la televiziunea pe care o controlează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS