16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinori depistați în timp ce conduceau autoturisme pe străzile din Craiova

Minori depistați în timp ce conduceau autoturisme pe străzile din Craiova

O echipă de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Secției 3 Poliție și jandarmi din cadrul G.J.Mb., în timp ce efectua serviciul de patrulare l-a depistat, pe strada Putnei din Craiova, pe Z.R., de 16 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.
Tânărului de 17 ani i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Și ieri, 9 ianuarie, în  jurul orei 16.30, o patrulă de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova și jandarmi din cadrul GJMb Craiova, în timp ce executa serviciul de patrulare oprit pentru verificări, pe strada Drumul Jiului, un autoturism la volanul căruia a fost identificat M.M., de 15 ani, din Craiova.
Polițiștii craioveni au întocmit în cauză dosar de cercetare penală și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  fără a poseda permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS