13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 15 autoturisme românești blocate în Bulgaria sunt conduse spre Vama Veche de Poliția bulgară

Peste 15 autoturisme românești blocate în Bulgaria sunt conduse spre Vama Veche de Poliția bulgară

În jur de 15 – 16 autoturisme înmatriculate în România care erau blocate în zona Dobrici din nord-estul Bulgariei din cauza vremii nefavorabile au pornit spre țară într-o coloană condusă de o mașină a Poliției bulgare, în această după -amiază, a declarat duminică pentru Agerpres o sursă din cadrul Ambasadei României la Sofia.

Operațiunea de intervenție a Poliției bulgare include și un utilaj de deszăpezire ce merge în fața coloanei oficiale pentru a deschide drumul, întrucât șoseaua nu fusese deloc curățată. Coloana se deplasează pe traseul Dobrici-Balcik-Durankulak-Vama Veche.

Condițiile de deplasare sunt dificile, întrucât a început din nou vântul și este posibil să înceapă din nou să ningă. Zona de nord-est a Bulgariei a fost cel mai grav afectată de căderile de zăpadă și valul de frig din ultimele zile. Mulți turiști români s-au deplasat în această perioadă în Bulgaria pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă, cei mai mulți în Bansko.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS