24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMoment de reculegere pentru poliţistul ucis în Maramureş

Moment de reculegere pentru poliţistul ucis în Maramureş

Astăzi, la ora 14.00, va fi condus pe ultimul drum subinspector de poliţie post – mortem Nistor Gheorghe, iar la nivel naţional, din dispoziţia Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Bogdan Despescu, poliţiştii vor ţine un moment de reculegere pentru a-i arăta recunoştinta şi pentru a-i cinsti memoria.
Mai exact, toţi poliţiştii din ţară vor înceta orice activitate şi vor păstra un moment de regulegere, iar cei aflaţi în deplasare cu autospecialele de serviciu se vor opri şi vor aprinde rampele luminoase şi sistemul acustic.
Un astfel de moment va fi ţinut de toţi poliţiştii doljeni, dar şi de către un echipaj al Biroului Rutier Craiova, în centrul oraşului, în zona Universitate.
Șeful de post al Poliției din localitatea maramureşeană Vișeu de Jos, Nistor Gheorghe, a fost găsit de unul dintre colegii săi, decedat în biroul său. În primele momente după găsirea acestuia s-a acreditat ideea ca s-ar fi sinucis, însă arma din dotare nu a fost găsită. Ulterior, procurorii au descoperit pe corpul bărbatului mai multe plăgi înțepate, semn că a fost înjunghiat. Principalii suspecți în cazul uciderii șefului de post au fost reținuți pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, au declarat sâmbătă surse judiciare, citate de Agerpres.
Gheorghe Nistor, în vârstă de 48 de ani, era casătorit și avea doi copii. El urma să se pensioneze în acest an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS