17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFenomene meteo severe în Suedia

Fenomene meteo severe în Suedia

Pe teritoriul Regatului Suediei până pe 5 ianuarie, multiple regiuni vor fi afectate de fenomene meteo severe: căderi masive de zăpadă, scăderi semnificative ale temperaturii exterioare, acumulări de gheață, acumulări de ”gheață neagră”, vânturi puternice.

Conform datelor prezentate de Institutul Meteorologic și Hidrologic din Suedia, afectate vor fi toate regiunile de pe teritoriul Suediei, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute accesând adresele web:http://www.smhi.se/en/weather/sweden-weather/warnings#ws=wpt-a,proxy=wpt-a,district=none,page=wpt-warning-alla şi http://www.meteoalarm.eu/ro_RO/1/0/SE-Suedia.html.
Severitatea fenomenelor meteo este de nivel ”cod galben”. Este posibil ca atât circulația rutieră, cât și cea aeriană, navală și feroviară să fie parțial afectate.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS