24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAtenţionare de călătorie în Italia pentru cetăţenii români, din cauza condiţiilor meteorologice din această ţară

Atenţionare de călătorie în Italia pentru cetăţenii români, din cauza condiţiilor meteorologice din această ţară

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Italia, că Serviciul Meteorologic al Aeronauticii Militare italiene a anunțat o scădere severă a temperaturii, îndeosebi în centrul și sudul Peninsulei, pentru perioada 5-7 ianuarie 2017.

Se vor semnala vânturi puternice în majoritatea zonelor țării, precum și precipitații sub formă de ninsoare în sudul țării și în Sicilia.

Pentru informații actualizate cu privire la starea vremii, se poate accesa site-ul Serviciului Meteorologic al Aeronauticii Militare italiene: http://www.meteoam.it/.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS