16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMAE: Nu sunt romani între victimele atacului de la Istanbul identificate până acum

MAE: Nu sunt romani între victimele atacului de la Istanbul identificate până acum

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat, în urmă cu puțin timp, că nu sunt persoane de cetăţenie română printre victimele identificate până în acest moment ale atacului armat din noaptea de Revelion de la Istanbul.

„Conform datelor obţinute până la acest moment, nu există persoane de cetăţenie română printre victimele identificate. Precizăm că procedura de identificare a celorlalte persoane decedate este în curs de desfăşurare. Totodată, menţionăm că oficiul consular nu a primit nicio solicitare de la vreun cetăţean român în legătură cu incidentul din Istanbul”, susține MAE.

Consulatul General al României la Istanbul menţine cazul în atenţie, păstrează legătură cu autorităţile locale şi cu spitalele la care au fost internate victimele, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcţie de necesităţi.

39 de persoane, între mulţi cetăţeni străini, şi-au pierdut viaţa, iar alte 69 au fost rănite după ce un atacator înarmat necunoscut a deschis focul în clubul Reina din Istanbul, înnoaptea de Revelion

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS