11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBonurile emise pe 27 aprilie, câștigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale din 31 decembrie 2016

Bonurile emise pe 27 aprilie, câștigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale din 31 decembrie 2016

O nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale a avut loc în ultima zi din 2016 şi a fost transmisă, informează tvr.ro. La extragerea specială din 31 decembrie au participat bonurile fiscale emise între 17 aprilie-15 decembrie.

Bonurile fiscale emise pe 27 aprilie, în valoare de 187 de lei, sunt câştigătoare la Loteria bonurilor fiscale din 31 decembrie.

Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă a avut loc sâmbătă și a constat în extragerea bilelor care desemnează luna, ziua și valoarea bonurilor câștigătoare.

Dacă numărul cererilor de revendicare depășește 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câștigători.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS