11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDosarul "Black Cube": Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, plasat în arest la domiciliu

Dosarul „Black Cube”: Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, plasat în arest la domiciliu

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis că fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir să fie eliberat din arest preventiv, în dosarul „Black Cube”, şi să fie plasat în arest la domiciliu, informează hotnews.ro. Decizia este definitivă.

Fostul ofiţer SRI acuzat că a pus la cale spionarea familiei şefei DNA Laura Kovesi nu are voie să părăsească domiciliul şi să comunice cu martorii, cu experţii sau cu ceilalţi inculpaţi din dosar, potrivit deciziei date marţi de Curtea de Apel Bucureşti.

În urmă cu o săptămâna, Dragomir era arestat preventiv în două dosare, „Black Cube” şi în cel în care a fost acuzat că că ar fi cerut şi primit peste 460.000 de euro de la Rami Ghaziri pentru a-i proteja afacerile.

Odată cu decizia de condamnare în dosarul lui Ghaziri la un an cu suspendare, decizie luată pe 22 decembrie de Tribunalul Bucureşti, judecătorul Mihai Bălănescu a mai dispus „punerea de îndată în libertate a inculpatului Dragomir Daniel, dacă nu este arestat în altă cauza”.

Pe 27 decembrie, că urmare a contestaţiei la decizia de arestare preventivă a lui Dragomir în dosarul „Black Cube”, Curtea de Apel Bucureşti, prin judecătorul Ciprian Alexandru Ghiţă, a decis înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru Daniel Dragomir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS