24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateR. Moldova: După ce drapelul UE a fost scos de la sediul Preşedinţiei, deputaţii liberali l-au arborat din nou

R. Moldova: După ce drapelul UE a fost scos de la sediul Preşedinţiei, deputaţii liberali l-au arborat din nou

Un grup de deputaţi ai Partidului Liberal, în frunte cu Ion Apostol, au arborat astăzi un drapel al Uniunii Europene la sediul Preşedinţiei Republicii Moldoba, informează adevărul.ro. Decizia liberalilor vine după ce drapelul UE a fost scos din faţa instituţiei prezidenţiale, de când preşedintele Dodon a fost învestit în funcţie.

Sosiţi la faţa locului, aleşii poporului au găsit două drapele ale Republicii Moldova şi nu unul, precum era anterior. Drapelul UE fiind înlocuit cu încă unul al Modlovei. Ofiţerii Serviciului de pază a Preşedinţiei nu au putut explica liberalilor unde a dispărut drapelul, dar nici deputaţii nu au vrut să aştepte 15 minute până va veni purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Ion Ceban, să le ofere explicaţii, aşa cum au fost anunţaţi. În consecinţă deputatul Ion Apostol, ajutat de colegii de partid s-a urcat şi a arborat drapelul UE.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS