12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOpt dintre victimele accidentului din Mehedinți au ajuns la Spitalul de Urgență Craiova

Opt dintre victimele accidentului din Mehedinți au ajuns la Spitalul de Urgență Craiova

Potrivit reprezentanților IPJ Mehedinți, accidentul s-a produs după ce șoferul unui microbuz care circula dinspre Craiova spre Drobeta Turnu Severin a adormit la volan. Microbuzul a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un alt microbuz care venea din Italia și circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului, două persoane au murit pe loc iar alte 14 au fost rănite și transportate la spitalele din Severin, Filiași și Craiova.
Astfel, opt dintre victimele accidentului au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Trei pacienți sunt în stare gravă și se află în aria de resuscitare a unitații de primiri urgențe, iar ceilalți cinci se află, de asemenea, sub observația medicilor din urgență.
” Toți răniții se află în acest moment în UPU, la noi au fost trimise cazurile cele mai grave. Am chemat de acasă medici chirurgi în cazul în care este nevoie de intervenții cirurgicale. Deocamdată, pacienții sunt evaluați de medicii din urgență și, în funcție de starea de sănătate a fiecăruia, vor fi internați pe secțiile spitalului”, a declarat dr. Bogdan Fănuță, managerul Spitalului Județean de Urgență Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS