17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMoș Crăciun a ajuns la secțiile de pediatrie ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova

Moș Crăciun a ajuns la secțiile de pediatrie ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova

Moș Crăciun a ajuns și la copiii de la secțiile de pediatrie ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. L-am ajutat atât noi, cât și tinerii de la Organizaţia Studenţilor Farmacişti din Craiova, să le readucă bucuria pe chipul micuților internați aici.
Datorită vouă, Radio Sud s-a putut alătura campaniei ”Dăruieşte un zâmbet de sărbători” inițiată de studenții farmaciști craioveni împreună cu Asociaţia Medici Pentru Viaţa Copiilor.
Moșul a adus la secțiile de pediatrie pachete cu jucării, hăinuțe și dulciuri, iar copiii de aici l-au răsplătit cu bucurie nemărginită și sinceră.
Vă mulțumim pentru toate darurile voastre, dar și pentru gândurile și mesajele frumoase pe care le-ați transmis odată cu ele.
Vă dorim sărbători de poveste alături de cei dragi și un An Nou în care să continuăm împreună campania „Colorează ȘI TU viața unui copil”.
Urnele de colectare rămân, în continuare, la dispoziția voastră în Electroputere Mall, Mercur Center, Auchan Craiovița dar și la sediul Radio Sud din Câmpia Islaz, nr 97A.
Luna martie 2017 ne va aduce din nou împreună pentru cea de-a doua etapă a campaniei, când sperăm să facem fericiți cât mai mulți micuți din satele sărace ale Doljului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS