17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFacebook in calcul să producă propriul conţinut video original

Facebook in calcul să producă propriul conţinut video original

Facebook analizează posibila lansare a unei oferte proprii de conţinut video original, achiziţionat de la parteneri, conţinut ce ar include emisiuni sportive şi de divertisment, potrivit Techcrunch, citat de Hotnews.ro. Intenţia este de a impulsiona un „ecosistem de conţinut pe baza de parteneriat”, după cum este citat un reprezentant al companiei, Rick Van Veen. O astfel de iniţiativa ar putea duce la un produs similar celor oferite de Netflix sau de Amazon prin Amazon Prime Video, potrivit sursei citate.

Această arată că Facebook a intrat deja pe teritoriul conţinutului media prin parteneriatele pe care le-a încheiat cu diverse organizaţii de presă, cărora le oferă venituri în condiţiile folosirii platformei Facebook Live, de exemplu.

Achiziţionarea de conţinut pe care să-l distribuie pe cont propriu ar duce, însă, compania către noi orizonturi. Dar Techcrunch notează că, de obicei, Facebook are mai degrabă tendinţa de a folosi ceea ce produce pentru a încuraja creaţia în rândul terţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS