12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRecomandări pentru circulaţia în siguranţă

Recomandări pentru circulaţia în siguranţă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat  că, la această oră, nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

Este posibil ca, în a doua parte a zilei, pe mai multe drumuri importante din țară, în special DN1 București – Brașov și Autostrada A1 București – Piteşti, valorile de trafic să crească.

Dacă în drumul către stațiunile montane de pe Valea Prahovei vor apărea probleme de fluență între Ploiești și Brașov, pe sensul de urcare, sfătuim conducătorii auto să aibă în vedere și ruta alternativă DN1A Ploiești – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Brașov.

Atenţie! În judeţul Prahova, pe DN1, în zona localităţii Cornu, la km 98+300 de metri, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproximativ 25 – 30 de metri, traficul rutier a fost restricţionat pe prima bandă a sensului de mers Braşov – Ploieşti. Precizăm ca a fost instituită şi restricţie de viteză de 70 – 80 km/h. Circulaţia nu este afectată, în zonă drumul fiind alcătuit din câte două benzi pe sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS