22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţean prins cu ţigări de contrabandă

Mehedinţean prins cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii din Strehaia au depistat azi noapte un tânăr, în vârstă de 23 ani, din comuna Tîmna, judeţul Mehedinți, care imediat după ce a coborât dintr-un autoturism, la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Dealului din orașul Strehaia, avea asupra sa o cutie de carton ce conținea 200 pachete țigări a câte 20 țigarete fiecare, fără timbru fiscal.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliției Orașului Strehaia, iar cantitatea de țigări a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
Au fost efectuate verificări pe raza orașului Strehaia, ocazie cu care a fost identificat autoturismul din care coborâse persoana mai sus menţionată, ce era condus de un tânăr de 23 ani, din comuna Prunișor, județul Mehedinți, iar pe scaunul din partea dreaptă față se afla un alt tânăr în vârstă de 27 ani din aceeaşi localitate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS