22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHartă interactivă cu secțiile de votare organizate în străinătate pentru alegerile parlamentare

Hartă interactivă cu secțiile de votare organizate în străinătate pentru alegerile parlamentare

Ministerul Afacerilor Externe a elaborat o hartă interactivă pentru a facilita alegătorilor români din afara țării accesul la secțiile de votare organizate în străinătate pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, informează Agerpres.

Harta interactivă a fost dezvoltată pe platforma Google Maps și este accesibilă prin intermediul site-ului MAE, la adresa: www.mae.ro/locațiile_secțiilor_de_votare.

Alegătorii români din străinătate vor avea la dispoziție, pentru scrutinul din 11 decembrie, 417 secții de votare, cu 111 mai multe decât la alegerile parlamentare din 2012 și cu 123 mai multe decât la cele prezidențiale din 2014. Lista integrală a celor 417 secții de votare din străinătate poate fi consultată pe site-ul web al MAE.

Activitățile de organizare a procesului de votare în străinătate sunt asigurate de către Biroul electoral de circumscripție 43 pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în afara țării, cu sprijinul logistic al Ministerului Afacerilor Externe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS