16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopiii din şcolile primare ale zilelor noastre vor avea meserii care azi nu există

Copiii din şcolile primare ale zilelor noastre vor avea meserii care azi nu există

Peste 60% dintre copiii care acum încep şcoala primară vor avea meserii care azi nu există, în contextul în care peste 50% din joburile actuale ar putea fi afectate de automatizare, companiile fiind preocupate de securitatea cibernetică, urmare a dependenţei de tehnologie, potrivit Business Magazin, citat de Mediafax.

Decizia legată de investiţiile în infrastructura digitală trebuie să fie prioritară pentru management, consideră Petr Pavlu, expert în Ingineria Sistemelor, citat de Business Magazin. „Noi credem că succesul în această eră digitală este condiţionat de aducerea subiectului legat de digitalizare pe masa Consiliului de Administraţie“, susţine Petr Pavlu.

„E foarte important ca tehnologia pe care o foloseşti pentru viteză, pentru agilitate, să fie tot timpul la zi“, completează acesta.

Conectivitatea poate transforma întreg modelul afacerii. „Tehnologia este aşadar importantă, dar trebuie să existe o cultură organizaţională care să îi încurajeze pe oameni să inoveze şi chiar să greşească; trebuie să încerci mai multe lucruri până găseşti unul care funcţionează. Trebuie ca toată compania să fie implicată în acest proces de găsire a soluţiilor, şi atunci şansele de reuşită vor creşte exponenţial“, explică Pavlu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS