24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomân dat în urmărire internaţională, arestat după ce a provocat o altercaţie la bordul unui avion

Român dat în urmărire internaţională, arestat după ce a provocat o altercaţie la bordul unui avion

Un cetăţean român dat în urmărire internaţională a declanşat o altercaţie la bordul unui avion de pasageri care se deplasa din Belgia spre Malta, situaţie care l-a forţat pe comandantul aeronavei să aterizeze de urgenţă în Italia, unde românul a fost arestat.

Potrivit Mediafax, altercaţia a izbucnit în timp ce avionul companiei Ryanair decolat din Bruxelles zbura la altitudinea de 10.000 de metri în drumul spre Malta.

Circa zece persoane au fost implicate în agresiunile generate de un român care ar fi fost în stare de ebrietate, iar scena a fost filmată de un pasager.

Nicio persoană nu a fost rănită grav în altercaţia care a durat câteva minute şi care l-a forţat pe comandantul aeronavei să decidă aterizarea de urgenţă pe aeroportul oraşului italian Pisa.

După aterizare, persoanele implicate în violenţe au fost audiate de poliţia italiană. S-a decis arestarea românului acuzat că a generat incidentul. Este vorba de Cristian Ioan S,. un bărbat în vârstă de 31 de ani care era dat în urmărire internaţională de autorităţile române pentru furt calificat în formă agravată şi conducerea unui vehicul fără permis, scrie ziarul Il Messaggero. Autorităţile române au fost contactate şi urmează să declanşeze procedura de extrădare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS