8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMS: 41 de răniți în accidentul produs pe A2, transportați la 7 spitale din Capitală

MS: 41 de răniți în accidentul produs pe A2, transportați la 7 spitale din Capitală

 

13 răniți în accidentul produs pe Autostrada Soarelui au fost transportați la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, nouă victime au ajuns la Spitalul Floreasca, iar alte cinci primesc îngrijiri la Spitalul Pantelimon. Alte cinci victime au fost transportate la Spitalul Universitar, patru răniți au ajuns la Spitalul Elias, trei la Spitalul Sfântul Ioan și alți doi la Spitalul Grigore Alexandrescu, anunță Ministerul Sănătății.

Imediat după accident, 15 răniți au fost transportați la spitalul din Lehliu, o parte dintre aceștia fiind însă redirecționați către spitale din Capitală.

Trei persoane au murit și peste 50 au fost rănite sâmbătă în accidentul în lanț produs pe Autostrada Soarelui, în zona Lehliu, arată cele ultimele date oferite de autorități.

Rudele sau cei care vor să afle date despre starea răniților din accidentul de pe Autostrada Soarelui pot suna la numerele de telefon: 0212648516 și 0212648515.

Traficul pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Constanța, este, la ora transmiterii știrii, în continuare blocat.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară a deschis dosar penal în cazul accidentului în lanț, iar potrivit datelor actuale încadrarea este de ucidere din culpă și vătămare corporală însă nu au fost identificați deocamdată cei vinovați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS