10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCozi kilometrice la PTF Nădlac în prima parte a zilei

Cozi kilometrice la PTF Nădlac în prima parte a zilei

Cozi de TIR-uri de kilometri s-au format, în prima parte a zile de miercuri, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota de pe autostrada A1, șoferii fiind nevoiți să aștepte chiar și până la 160 de minute pentru a intra în Ungaria, informează Agerpres.

Situația a fost generată de faptul că marți 1 noiembrie, circulația autocamioanelor mai mari de 7,5 tone a fost restricționată de către autoritățile din țara vecină, deoarece marți a fost Ziua Tuturor Sfinților, sărbătoare națională în Ungaria.

Circulația automarfarelor mai mari de 7,5 tone a fost reluată marți, la ora 23.00 (ora Ungariei), dar la primele ore ale zilei de miercuri, coada de autocamioane la ieșirea din țară pe autostrada Arad — Nădlac măsura circa 8 km, în apropierea punctului de trecere a frontierei, TIR—urile fiind parcate pe banda de urgență.

Pentru a evita producerea unor incidente sau apariția blocajelor, echipaje de poliție au patrulat pe autostradă și vor acționa în continuare, până la normalizarea situației.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS