14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCetăţean român, găsit mort într-o maşină în care a petrecut noaptea după cutremurul din Italia

Cetăţean român, găsit mort într-o maşină în care a petrecut noaptea după cutremurul din Italia

Un cetăţean român a fost găsit mort, luni dimineaţă, în maşina în care şi-a petrecut noaptea după cutremurul de 6,5 grade produs duminică în centrul Italiei, informează Mediafax,

Românul în vârstă de 56 de ani a fost găsit mort luni la ora 6.40 (7.40, ora României) în localitatea Accumoli, situată în provincia Rieti (regiunea Lazio), afirmă surse citate de cotidianul Corriere della Sera şi de postul tv TRC.

Numeroase clădiri s-au prăbuşit la Accumoli în urma cutremurului de 6,5 grade produs duminică dimineaţă. De altfel, localitatea a fost epicentrul cutremurului de 6,2 grade produs în august şi soldat cu 298 de morţi.

Românul, ca de altfel sute de persoane din zonele afectate de cutremurele din centrul Italiei, a ales să doarmă în maşină în cursul nopţii de duminică spre luni de teama replicilor seismice. Autorităţile italiene încearcă să afle cauza decesului, suspectând un stop cardio-respirator din cauza temperaturilor scăzute. Imigrantul român era angajat al unei ferme din apropiere.

Cel puţin 20 de persoane au fost rănite, iar alte 15.000 au rămas fără locuinţe în urma cutremurului produs duminică în centrul Italiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS