18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAvionul candidatului republican la vicepreşedinţia SUA a ieşit de pe pista aeropotului LaGuardia

Avionul candidatului republican la vicepreşedinţia SUA a ieşit de pe pista aeropotului LaGuardia

Avionul candidatului republican la vicepreşedinţia Statelor Unite, Mike Pence, a ieşit, joi noapte, de pe pista aeroportului LaGuardia din New York în timpul unei furtuni, însă nimeni nu a fost rănit, potrivit edition.cnn.com.
Când avionul s-a oprit, agenţii serviciilor secrete americane au verificat dacă candidatul este teafăr. Acesta a spus că este bine şi că nimeni nu a fost rănit.
„Se pot vedea noroi pe ferestrele din faţă”, a spus Pence, la aproximativ un minut după ce s-a oprit aeronava.
Avionul se îndrepta spre New York din oraşul Fort Dodge, Iowa, unde efectuase cu dificultate o aterizare joi după-amiază, însă a rămas pe pistă. După un miting din Fort Dodge, zborul lui Pence către New York a fost întârziat din cauza vremii nefavorabile.
Cei 37 de pasageri, inclusiv Pence, şi cei 11 membri ai echipajului au fost evacuaţi prin partea din spate a avionului.

Stephanie Grisham, purtătoare de cuvânt a campaniei electorale a lui Donald Trump, a spus că acesta l-a sunat pe Pence imediat după incident, şi a declarat că este foarte fericit că toată lumea de la bord este în siguranţă.
După incident, Pence a scris pe twitter „Sunt mulţumit că toată lumea dein avion este în siguranţă. Sunt recunoscător pentru viteza de reacţie, pentru preocuparea şi rugăciunile multor oameni. Mâine înapoi la drum!”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS