14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDNA Ploieşti a pus sechestru pe averea lui Gheorghe Ştefan

DNA Ploieşti a pus sechestru pe averea lui Gheorghe Ştefan

DNA Ploieşti a pus, miercuri, sechestru pe averea lui Gheorghe Ştefan în dosarul în care Vasile Blaga este urmărit penal pentru trafic de influenţă, până la concurenţa sumei de 25 de milioane de lei, informează Mediafax.

Gheorghe Ştefan a fost adus, miercuri dimineaţa, la sediul DNA Ploieşti de la Penitenciarul Rahova unde este încarcerat.

Până acum fostul lider al PDL nu a fost citat întrucât a fost în carantină. Fostul primar din Piatra Neamţ a stat în sediul DNA Ploieşti peste 4 ore.

În acest caz, DNA a început urmărirea penală a lui Vasile Blaga pentru trafic de influenţă, după ce, potrivit procurorilor, ar fi primit suma de 700.000 de euro, din care 500.000 de euro de la fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Potrivit DNA, Vasile Blaga este urmărit penal pentru trafic de influenţă, Gheorghe Ştefan pentru trafic de influenţă şi folosirea influenţei funcţiei de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, iar omul de afaceri Horaţiu Bruno Berdilă pentru cumpărare de influenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS