22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProiectul privind eliminarea unor taxe nefiscale, aprobat. Taxele radio-tv nu vor fi eliminate

Proiectul privind eliminarea unor taxe nefiscale, aprobat. Taxele radio-tv nu vor fi eliminate

Comisia de buget-finanțe a Camerei Deputaților a avizat favorabil, luni, cu numai o abținere, proiectul de lege inițiat de liderul PSD, Liviu Dragnea, care prevede eliminarea unor taxe nefiscale, membrii comisiei stabilind, însă, ca taxa radio-tv să rămână în vigoare, informează Agerpres.

Astfel, între taxele care vor fi eliminate se află timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la Registrul Comerțului, taxe consulare și de cetățenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxa suplimentară pentru eliberarea pașaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casa Națională de Pensii.

Amendamentul ca taxa radio-tv să nu fie eliminată a aparținut membrilor comisiei și a fost votat în unanimitate.

Proiectul urmează să intre în dezbaterea plenului Camerei Deputaților în ședința de marți, de la ora 10,00, sub rezerva depunerii raportului comisiei, a precizat secretarul Camerei Marcel Ciolacu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS