12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUltima dezbatere în direct între Hillary Clinton și Donald Trump

Ultima dezbatere în direct între Hillary Clinton și Donald Trump

Candidații la președinția Statelor Unite Hillary Clinton și Donald Trump s-au întâlnit miercuri seara pentru cea de-a treia și ultima dezbatere în direct din campania electorală, înaintea alegerilor din 8 noiembrie. Evenimentul, cu durata de 90 de minute, transmis de marile rețele de televiziune din America și din întreaga lume și relatat de agențiile de presă internaționale, a fost găzduit miercuri de la ora locală 18 (joi, 4 a.m. ora României) de Universitatea din Las Vegas, metropola jocurilor de noroc și divertismentului din statul Nevada.

 

Dezbaterea dintre candidata Partidului Democrat, fostă secretar de stat, și omul de afaceri newyorkez nominalizat de Partidul Republican, a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la televiziunea Fox News, al cărei public este în special de dreapta. Numărul de telespectatori așteptat în Statele Unite era mai mic decât la primele două confruntări între Clinton și Trump.

Spre finalul dezbaterii, Reuters, France Presse și EPA au insistat asupra refuzului lui Donald Trump de a spune clar că va recunoaște rezultatul alegerilor. „O să vă spun atunci. O să vă țin în suspans”, a spus el, lăsând deschisă posibilitatea unei contestații fără precedent în Statele Unite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS