14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-a prelungit sesiunea de depunere a dosarelor pentru Programul Rabla Clasic până la data de 28 octombrie

S-a prelungit sesiunea de depunere a dosarelor pentru Programul Rabla Clasic până la data de 28 octombrie

Administrația Fondului pentru Mediu a decis prelungirea sesiunii de depunere a dosarelor pentru Programul Rabla Clasic până la data de 28 octombrie 2016.

De asemenea, Administraţia Fondului pentru Mediu publică rezultatul celei de-a patra etape de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional („Programul Rabla”) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic („Programul Rabla Plus”) 2016.

În această etapă, pentru „Programul Rabla” au fost analizate un număr de 415 dosare depuse de persoane juridice. Din acestea, 239 dosare au fost acceptate pentru 673 autovehicule și 176 dosare au fost respinse.

De asemenea, au fost aprobate 9 contestații pentru 19 autovehicule aferente dosarelor respinse în cea de-a treia etapă de evaluare.

Pentru „Programul Rabla Plus” au fost analizate un număr de 13 dosare depuse de persoane juridice, toate fiind acceptate pentru 119 autovehicule.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate şi respinse în programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programului „Rabla” şi „Rabla Plus” 2016.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programul „Rabla” şi „Rabla Plus” 2016.

Persoanele juridice care au fost respinse au posibilitatea să depună contestaţii începând de vineri, 21 octombrie 2016, în termen de 5 zile.

De asemenea, solicitanţii respinşi pot depune un nou dosar, la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu, până la data de 28 octombrie 2016.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS